Træskibsstævne Limfjorden rundt tirsdag, den 10. sept.

Når alle de flotte træskibe igen gæster Thisted på tirsdag, den 10. sept., så glæder vi os til at stå for jeres aftensmad.

Vi har åben i frokostrestauranten indtil kl. 16.30 med normal frokostmenu, og kl. 17.00 starter denne dags helt specielle aftensmenu:

Det er:

1. Vores berømte store stjerneskud, som jo består af 2 stk. dobbelte øko-smørstege rødspættefileter, en hvidvinsdampet dobbelt rødspættefilet og diverse pynt (salat, grønne asparges, tomater Cavi-art m.v), men også 2 forskellige gode hjemmelavede dressinger. I aftenversionen denne aften, bliver den lavet på noget mere brød (et lækkert flækket urte-stykke), og der er yderlige pynt i form af æg, røget laks, røgede rejer, røgede muslinger og wakametang. Pris pr. stk. 145,-

2. Vores populære Fish´n´Chips - af frisk fisk og de bedste pommes frites, vi kan købe - pr. portion 75,-

3. Vores luxus fiskesymfoni, som er tallerken med fire blandede specialiteter: THY-Sild med løg og hjemmelavet karrysalat, rødspættefilet pandestegt i økologisk smør, pandestegt fiskefrikadelle med hjemmerørt remoulade samt rejer med mayonnaise — hertil to slags brød og økologisk smør. Pris pr. tallerken 118,-

Fiskesymfoni - 4 forskellige specialiteter

Snaps, øl, vand og vin kan købes her til.

Er det godt vejr, kan I naturligvis sidde ude og nyde det, men ellers glæder vi os så meget til, at vi i år endelig har rigtige indepladser til arrangementet. Vi håber at se rigtig mange mennesker denne aften. 

P.S! Vi holder også butikken åben denne aften, og her har vi mange gode tilbud. Så kom bare ned til os.