Restauranten er nu lukket torsdag aften, men stadig åben fredag og lørdag aften :-)

Vi har fået meget ros for vores mad - både fisk og kød - men må lige nu erkende - ovenpå 4 stille torsdage - at Thisted nok ikke helt er parat til en fiskerestaurant med kvalitetsmad hele 3 aftener i ugen i vinterhalvåret. Vi har senest udvidet med stjerneskud - også om aftenen - og nogle dejlige aftenburgere, også både med fisk og kød, men det har altså ikke været nok til at lokke nok folk ned til os om torsdagen.

Vi håber derfor meget på, at dem, der trods alt er kommet torsdag aften, fremover vil komme fredag og lørdag aften i stedet for, for her skal det altså kunne betale sig at holde åbent, men kan det ikke, så har vi masser af andre ting ting i vores butik med både vores og andre produkter, vi hellere vil kaste vores og kokkenes tid over.

Der er ingen tvivl om, at der er kunder nok lige i den travelste sommer til masser af aftenåbent, men vi har altså valgt - lige nu - kun at have åbent fredag og lørdag aften (og se tiden an), og så naturligvis alle dage (mand-lørd) til frokost, for her er vi her alligevel :-).

Har nogen af jer forslag til ting, vi kunne gøre/gøre anderledes, hører vi dem gerne på mail eller direkte.