Godt nytår - og hvad vi arbejder videre med i 2014

Vi vil gerne sige jer alle mange tak for alt i 2013. Vi vil også her i 2014 bestræbe os på at give jer de bedste fiskeoplevelser med:

  1. Den bedste kvalitet fisk her fra Vesterhavet.
  2. Håndskåret fisk og røget frisk fra eget røgeri for bevarelse af den bedst mulige kvalitet.
  3. Delikatesser og mad (også ud af huset) lavet af vore kokke - stegt i rigtigt smør (endda økologisk fra Thise Mejeri) og hjemmelavet fra bunden af.
  4. Forhandling af andre lokale producenters gode produkter.
  5. Thisteds bedste frokost-spisested.
  6. Byens bedste betjening og service.

Og vi glæder os så meget til at betjene jer alle både i vores butik og restaurant.

Vi sælger ikke noget, vi ikke selv vil spise, så kvalitet og bæredygtighed er i top, og for os er det bare en ekstra bonus, at fisk er sundt for både helbred og hjerne, for vi tilstræber hele tiden at gøre den så lækker, at den spises af lyst og ikke af nødvendighed.
 

Så rigtigt godt nytår fra alle os til alle jer!

Fersk torskerogn kaldes også for bukser, og det kan bare slet ikke sammenlignes med dåserogn. Nyd den i sæsonen Røget torskerogn fra Fiskehuset er bare helt speciel god i både smage og konsistens


NB! Sæsonen for torskerogn er nu rigtig startet, og vi har de fineste "bukser" lige nu, så nyd et stykke kogt torskerogn alene eller sammen med kogt torsk/torskefilet. Dog en lille advarsel: Har du først fået smag for den ægte vare, så spiser du nok aldrig rogn fra dåse mere - så er du advaret :-). Der er også røget torskerogn, og det er også bare en rigtig nem delikatesse, som også bare skal nydes her i sæsonen.