Aftenåben i restauranten fredag og lørdag i denne uge.

Fredag og lørdag aften i denne uge dækker vi op i restauranten igen, og stiller an med buffet, hvor der er brugt friske råvarer, og stegning af frisk fisk foregår i økologisk smør fra Thise osv.

Vi starter allerede kl. 17.30, da der er nogle, der skal være færdige og til donorfest i byen, men du kan sagtens bestille bord til senere på aftenen også. Husk det er jo også Valentinsdag fredag :-)

P.S! Det er foreløbig lige kun disse 2 aftener, men bliver der fuldt hus, så kvitterer vi med flere aftener, selv om det stadig er vinter :-) . Så savner du et alternativ til al den frosne friturestegte mad, så kom ned og få en på "smageren". Ring 97920986 og bestil bord.

Det er et ekstra aftentilbud det her. Vi har naturligvis hver dag åben til frokost i restauranten, og til frokost er bordbestilling unødvendig. Se yderligere tekst ved billederne.

Dækket op i fiskerestauranten til aftenbuffet med alt godt fra havet og lidt kød Der er både varmt og koldt på buffeten og fisk og kød, men mest fisk Der er mange forskellige retter på vores buffet, men som regel altid store friskpillede rejer